reede, 25. september 2015

Tervise Arengu Instituut ktusub osalema konkursil "Disaini oma koolisöökla"

 

Tervise Arengu Instituut kutsub taas teie kooli õpilasi osalema üleriigilisel loovtööde konkursil Söögivahetund, mille teema on sellel korral „Disaini oma koolisöökla“. 

Konkursi eesmärgiks on pöörata suuremat tähelepanu koolitoidu ja koolisööklate temaatikale ning väärtustada toitlustajate tööd. Loovkonkursiga loodame pakkuda inspiratsiooni kooli personalile ja –toitlustajatele, samuti õpilastele endile.
Koolisöökla peaks olema mõnus paik, kuhu tullakse ja kust minnakse hea tujuga. 

 Konkursil saavad osaleda kõik õpilased 1.-12. klassini. 

*        Alg- ja põhikooli õpilastelt ootame joonistusi, paberile kleebitud või arvutil kujundatud kollaaže, mis juhiksid tähelepanu koolisööklale kui keskkonnale. Töö tehnika võib õpilane valida omal soovil. 
*        Põhikooli- ja gümnaasiumiõpilased, kes pole pliiatsi ja paberiga sina peal, aga oskavad hästi käsitleda tehnilisi vahendeid, saavad konkursil osaleda omavalmistatud videoga. Video tuleb samuti teha etteantud teemal. 

Plakatitele ja videotele esitatavad tehnilised nõuded leiate lisast, samuti veebiaadressilt http://www.terviseinfo.ee/et/konkursid/soeoegivahetund.

Kõikides vanuserühmades esitatakse joonistused või kollaažid individuaalselt. Videod valmistatakse grupi või klassi ühisloominguna. 

Iga vanuseklassi parimate joonistuste autorid saavad auhinnaks nutikella. Teise ja kolmanda koha võitjatele on auhinnaks raamatupoe kinkekaart. Parima video esitanud grupile on auhinnaks LCD-teler, mis jääb klassi või kooli käsutusse, et sealt ühiselt vaadata videoid, õppefilme jms.  

Konkursitööd tuleb saata hiljemalt 5. novembriks Tervise Arengu Instituuti, aadressile Hiiu 42, Tallinn 11619, märksõnaga „Söögivahetund“, Käroliin Andrejeva. 

Julgust osalemisel ja edu konkursil!

Käroliin Andrejeva
Projektijuht
Tervise Arengu Instituut
Hiiu 42, 11619 Tallinn
Tel: 659 3972
E-post: karoliin.andrejeva@tai.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar